Хотели и Апартмани

Се што Ви треба за краток одмор и мирно ноќевање на Вашето патување кон Грција можете да го најдете во овој стан од 60 м2 на 2-ри спрат во најпопуларната зграда (Лепа Брена) со голем паркинг во центарот на градот.

МОТО КАМП ЈУГО е единственото место во градот и пошироко кое ги исполнува сите услови за преноќевање и одмор од вашето on the road патување со мотор и кампер.

Идеално место за престој на краток и подолг период за групи и поединци сместен на самиот булевар на влезот во градот.

Хотели и Апартмани Дојран

Објектот располага со модерно опремени апартмани и студија.

Апартманите и студијата располагаат со комплетно опремени бањи, супер опремени модерни кујни, комотни плакари, ТВ, клима, бесплатен интернет.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top