fbpx

Најновите достигнувања за ревитализација на кожата достапни кај д-р Ангела Мурџева

Најновите достигнувања за ревитализација на кожата достапни кај д-р Ангела Мурџева

Во кои случаи може да ви помогне пилингот PRX-T33:

- Акни
- Губиток на цврстина на кожата на лицето и градите
- Лузни од акни
- Атофични лузни
- Истегнувања/стрии
- Помошно средтство во третманот на хипопигментација на мелас и кожа
- Себоричен дерматитис
- Хиперкератоза на кожата на лицето
- Превенција и третман на кожата на лицето

  

 

Повеќе информации за Стоматолошката ординација д-р Ангела Мурџева погледнете на следниот линк.

 

 

Read 1001 times

Last modified on Понеделник, 04/11/2019

Facebook

Go to top