fbpx

Агенда - CREAM Restaurant

Агенда - CREAM Restaurant

Агенда - CREAM Restaurant

Четврток ви ги најавуваме ТАЈФА ТАМБУРАШИ
Петок одличните ТРИО ГРАНДЕ
Сабота незаменливиот ИЛИА ПИКСИ

 

 Локација на Ресторан CREAM

 

Резервирајте 077 814 477
Cream Restaurant - The Art of Taste

 

 Дознајте повеќе за ресторанот CREAM на следниот линк 

 

Read 1076 times

Last modified on Четврток, 05/12/2019

Facebook

Go to top