fbpx

Vasko Gjorgiev

Vasko Gjorgiev

ERA парфемите користат посебно одбрани состојки присутни во егзотичните зони долж Медитеранот и Блискиот Исток. Нивната комбинација освен што создава хармоничен и долготраен мирис, воедно ги разоткрива и карактерот на полот кој што го користи.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top