fbpx

Д-р Ангела Мурџева

Стоматолошка ординација „ Д-р. Ангела Мурџева“

A и Б Глобал Логистикс Дооел

International frigo transport низ цела Европа.

CREAM Restaurant

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

LEMEKS International Frigo Transport

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚

Омега-Дент

Здравите и убави заби значат добробит и квалитет на живот, cекој пациент е исклучително важен,

Дентал Центар Поп-Ристови

Дентал Центар Поп-Ристови

Time Out - Coffee 2 go

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

ЏИЛ Дооел Шпедиција


Компанијата ЏИЛ - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

ПЗУ Аптека Елена-фарм

ПЗУ Аптека Елена-фарм

Авто школа ПРИМА

 

Авто школа ПРИМА е првата автошкола во општина Гевгелија и пошироко со традиција од 25 години постоење.

Go to top
Template by JoomlaShine