fbpx

A и Б Глобал Логистикс Дооел

International frigo transport низ цела Европа.

LEMEKS International Frigo Transport

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚

ЏИЛ Дооел Шпедиција


Компанијата ЏИЛ - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

Go to top
Template by JoomlaShine