fbpx

Цвеќара Рајски Цвет

Цвеќара Рајски Цвет

Рајски Цвет е новоотворен цветен салон во склоп на црквата св. Кирил и Методиј, кој секогаш нуди свеж избор на цвеќе.

Изработува флореални аранжмани за свечени пригоди како и уникатни композиции по ваша желба.  Разубавете го вашето секојдневие со боите и мирисот на Рајски Цвет Отворен е секој ден во неделата.

 

 

 

 

Read 139 times

Last modified on Вторник, 08/03/2022

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top