fbpx

Аква Спорт - Гевгелија

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема, како и за асистенција и поправка на истата.

Бутик ДИНО со дел од новата Пролетна колекција

Бутик ДИНО со дел од новата Пролетна колекција!

Фреш Компани

Fresh Company е креативна компанија основана со цел да им овозможи на приватните и бизнис корисници успешно користење на новите технологии.

„СЕ ВО ЕДНО“ - најбаран кредитен производ

,,СЕ ВО ЕДНО ,, во рекордно време стана најактуелен и најбаран кредитен  производ ,

ЈК ТРАВЕЛ - Прва македонска туристичка агенција со комплетна онлајн продажба

Интервју со Елизабета Кочева Јосифовска- менаџер за маркетинг и продажба

Омега Дент - Свeчено отвaрање на новите простории

Омега Дент со голема радост Ве поканува во новоотворените простории на

Дон Андон

Првата продавница во градот отворена за да ги задоволи потребите на најмалите. 

CREAM Restaurant

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

LEMEKS International Frigo Transport

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚

Go to top
Template by JoomlaShine