fbpx

Рекламирајте го вашиот бизнис!

Несомнено е дека 21-от век нè воведе целосно во ерата на информатиката. Дигиталната револуција со своите најголеми технолошки иновации досега, компјутерот, мобилниот телефон и интернетот, го трансформираа традиционалното производство и бизнис техниките. Подигањето на глобална економија, пристапот до поголеми пазари и создавањето на нови се само некои од главните обележја на овој век.

Во постојано следење и комбинирање на двете најкарактеристични терминологии на денешницата - глобално и локално, како и нивната фузија во неологизмот глокал, Gevgelija.BIZ одлучи да направи редизајн на својата веб страница и истата да добие англиска и грчка верзија.

Уверени сме дека на овој начин поефикасно ќе ја исполниме заедничката цел - промовирање на Вашиот бизнис, а со тоа и на целиот регион.

Како што Ве претставувавме во претходната деценија, така сме спремни и за сите нови предизвици кои доаѓаат.


Gevgelija.BIZ на својот портал Ви нуди сопстевна страница со сите потребни информации за Вашиот бизнис.

  1. Текст за фирмата и услугите што ги нуди;
  2. Галерија со икони;
  3. Директен e-mail контакт и мапа со локација;
  4. Веб страна, доколку фирмата ја има (на овој начин добивате и подобро рангирање на сопствента веб страна на Google);
  5. Новости, промоции и попусти излегуваат на насловната страна и истовремено се постирани на Facebook, Instagram i Twitter.

 

Членство

Новости - Промоции
Една година

9500 денари

Еднаш месечно

Бесплатно

Две години

16500 денари

2 - 4 пати месечно

400 ден.

Три години

12500 денари

4 - 8 пати месечно

800 ден.

 

Цената на банерите е по договор во зависност од позицијата.

 

Доколку сакате да започнете соработка со нас, контактирајте нè. 

 

Александар Толов

Клик Веб Студио ДООЕЛ Гевгелија

+389 71 299 204 ;

marketing@gevgelija.biz

Read 4944 times

Last modified on Вторник, 06/08/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top