fbpx
Трговија

Трговија (8)

Аква Спорт - Гевгелија

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема, како и за асистенција и поправка на истата.

Дон Андон

Првата продавница во градот отворена за да ги задоволи потребите на најмалите. 

Бутик KANN

Главното место во градот што ги следи најдобрите машки трендови во светот.

Бутик " DINO "

Ексклузивен бутик за машка облека на познати брендови за разумни цени.

Models Shoes

Било кој и да прашате ќе се согласи дека најзадолжителниот дел од секоја облека е чевелот.

MODELS Sport

Ако барате најдобра спортска облека и обувки по најниска цена, тогаш сте на вистинското место.

ANK M SPORT Спортска опрема

Најдобрите светски брендови на спортска облека за мажи, жени и деца, достапни во сите големини.

Екстра Маркет

Екстра Маркет со 3 локации во Гевгелија и 1 локација во с.Негорци, овозможуваат најголем избор на производи со најдобри цени.

 

 

Клик Веб Студио

Facebook

Go to top