fbpx
Gevgelija.biz

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

Д-р. Ангела Мурџева 10 години активност во стоматолошкиот сектор

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

 Погледнете дел од новата Пролетна колекција на Бутик "KANN"

International frigo transport низ цела Европа.

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема, како и за асистенција и поправка на истата.

Бутик ДИНО со дел од новата Пролетна колекција!

Fresh Company е креативна компанија основана со цел да им овозможи на приватните и бизнис корисници успешно користење на новите технологии.

,,СЕ ВО ЕДНО ,, во рекордно време стана најактуелен и најбаран кредитен  производ ,

 

 

Клик Веб Студио

Facebook

Go to top