fbpx

Ново во Дон Андон - Scooter другарче за долги прошетки и среќни денови

Ново во Дон Андон -  Scooter другарче за долги прошетки и среќни денови

Популарните тротинети за деца одсега и во продавницата за играчки  Дон Андон.

Погледнете ја галеријата и одберете го тротинетот за вашето дете  одличен за развивање на мускулатурата на целото тело.

Бесплатна достава до врата низ цела Македонија,  

За повеќе информации, нарачки и цени контактирајте не на телефонскиот број 072709656 Александар

 

Како да стигнете до Дон Андон Гевгелија

 

 Повеќе за Дон Андон кликнете на следниот линк.

Read 680 times

Last modified on Среда, 17/07/2019

Facebook

Go to top