fbpx

Експрес - Чисто

 Eкспрес чисто сервис за:

Влечна служба - Шлеп сервис Јанко Гевгелија

24 часа професионална помош и услуги на патот во земјава и надвор од неа.

Autocosmetics Pro-Car

Автокозметика, автолимарија за сите видови возила, поправка и фарбање на хаварисани возила,полирање и корекции.

Фреш Компани

Fresh Company е креативна компанија основана со цел да им овозможи на приватните и бизнис корисници успешно користење на новите технологии.

ПЗУ Аптека Елена-фарм

ПЗУ Аптека Елена-фарм

Авто школа ПРИМА

Авто школа ПРИМА е првата автошкола во општина Гевгелија и пошироко со традиција од 25 години постоење.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top