fbpx

Производство

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

- КОФРИЗ произведува: цевасти грејачи, керамички инфра грејачи,

OФСЕТ И ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Клик Веб Студио

Facebook

Go to top
Template by JoomlaShine