fbpx

За љубители на планината. Се продава викендичка на Кожуф.

Се продава викендичка на одлична локација, населба Смрдлива Вода, Гевгелија.

СЕ ПРОДАВА СТАН СО ПОГЛЕД КОН ЦЕЛ ГРАД

Се продава стан со површина од 67 м2 со распоред:
Go to top