fbpx

Д-р Ангела Мурџева

Стоматолошка ординација „ Д-р. Ангела Мурџева“

Омега Дент - Свeчено отвaрање на новите простории

Омега Дент со голема радост Ве поканува во новоотворените простории на

Омега-Дент

Здравите и убави заби значат добробит и квалитет на живот, cекој пациент е исклучително важен,

Go to top
Template by JoomlaShine