fbpx

Black Friday попусти до неверојатни 70% во RIVER SOFT - Погледнетe го флаерот со производи

Спремајте се добро за гужва, испланирајте што сакате да купите, бидете трпеливи и упорни затоа што ПЕТОК(BLACK FRIDAY) е денот кога вашиот производ ќе можете да го имате со попуст и до 70%.

RIVER SOFT - Попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday

Она што е сигруно е дека не очекува попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday.

Facebook

Go to top