fbpx
Транспорт и шпедиција

Транспорт и шпедиција (3)

LEMEKS International Frigo Transport

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚

ЏИЛ Дооел Шпедиција


Компанијата ЏИЛ Дооел - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top