fbpx
Хотели и Апартмани

Хотели и Апартмани (2)

Мото Камп Југо

МОТО КАМП ЈУГО е единственото место во градот и пошироко кое ги исполнува сите услови за преноќевање и одмор од вашето on the road патување со мотор и кампер.

" Boulevard Apartments " Гевгелија

Идеално место за престој на краток и подолг период за групи и поединци сместен на самиот булевар на влезот во градот.

Facebook

Go to top