fbpx

Стоматологија

Стоматолошка ординација „ Д-р. Ангела Мурџева“

Здравите и убави заби значат добробит и квалитет на живот, cекој пациент е исклучително важен,

Дентал Центар Поп-Ристови

Ресторани и кафе барови

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

Транспорт и шпедиција

International frigo transport низ цела Европа.

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚


Компанијата ЏИЛ - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

Фармација

ПЗУ Аптека Елена-фарм

Клик Веб Студио

Facebook

Go to top
Template by JoomlaShine