ЏИЛ Дооел Шпедиција

ЏИЛ Дооел Шпедиција


Компанијата ЏИЛ Дооел - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

Канцеларијата на фирмата е лоцирана на Граничен премин Богородица.

Тимот на ЏИЛ е оспособен и сертифициран за изведување на сите царински постапки, за што компанијата ги поседува сите неопходни лиценци и дозволи за застапување во сите царински постапки.

 

Основна дејност на ЏИЛ:

- Застапување при царинење на стока на Граничен премин Богородица

- Царинско складирање на стока

- Вршење услуги при транзит на стока

- Организирање на транспорт до сите европски дестинации

- Логистика

 

Галерија:

 

Работно врема на ЏИЛ:

УВОЗНО ЦАРИНЕЊЕ: од 7,30 до 19,30 часот

ИЗВОЗНО ЦАРИНЕЊЕ: од 00 до 24 часот

ТРАНЗИТ: од 00 до 24 часот

РЕ-ЕКСПОРТ: од 00 до 24 часот

Секој ден во неделата, вклучително и празници и викенди.

 
Контакт:
Адреса: Граничен премин Богородица - Гевгелија

1480 Гевгелија


тел. +389 34 230 010;

Факс: +389 34 230 090;

Мобилен:+389 70 320 920

+389 70 238 679

+389 70 320 750

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

Read 5625 times

Last modified on Среда, 15/05/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top