Транспорт и шпедиција

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚


Компанијата ЏИЛ Дооел - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

International frigo transport низ цела Европа.

Ресторани и кафе барови

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

Стоматологија

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Стоматолошка ординација DDENTAL

Ординацијата по општа стоматологија ПЗУ Омега Дент

Дентал Центар Поп-Ристови

Останати услуги

Инвестицијата во сопственото дете е најбитна, поготово од најмала возраст кога детето ја добива основата од која се гради понатаму.

 Eкспрес чисто сервис за:

Автокозметика, автолимарија за сите видови возила, поправка и фарбање на хаварисани возила,полирање и корекции.

Fresh Company е креативна компанија основана со цел да им овозможи на приватните и бизнис корисници успешно користење на новите технологии.

ПЗУ Аптека Елена-фарм

Авто школа ПРИМА е првата автошкола во општина Гевгелија и пошироко со традиција од 25 години постоење.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top