A и Б Глобал Логистикс Дооел

A и Б Глобал Логистикс Дооел

International frigo transport низ цела Европа.

A и Б Глобал Логистикс Дооел  (A & B Global Logistics Dooel) е основана во 2015 година како претпријатие специјализирано за организирање меѓународен превоз на стоки во патниот сообраќај.
Специјализирани за транспорт на свежа и замрзната роба, исто така врши и транспорт на (палетизирана и непалетизирана стока).

Релации:
Од и кон Европа, како и  Србија, Бугарија, Грција и Турциja


Показатели и бројки:

  • 16 товарни возила
  • комплетно ЦМР осигурување
  • долгогодишно искуство
  • брзо, ефикасно и транспортно работење
  • професионална комуникација со клиентите
  • 24 часовно следење на возилата со GPS уреди

 

 

 Пронајдете ја локацијаτα на A и Б Глобал Логистикс Дооел преку Google maps!Контакт:

Моб. (+389) 70 222 311

Моб. (+389) 71 290 800

Моб. (+389) 70 383 700

Skype: ab-logistics

е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Фејсбук страна AB Global Logistics Internacional Frigo Transport.

Πовеќе информации на www.ablogistics.mk

Локација:

Индустриска Зона 40

1480 Гевгелија

Македонија

 

 

Read 5394 times

Last modified on Среда, 02/10/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top