Gevgelija.biz

Се што Ви треба за краток одмор и мирно ноќевање на Вашето патување кон Грција можете да го најдете во овој стан од 60 м2 на 2-ри спрат во најпопуларната зграда (Лепа Брена) со голем паркинг во центарот на градот.

Се издава објект во централно градско подрачје на атрактивна локација,

Се продава градежно земјиште со површина од 500м2 на кај Динќут.

Инвестицијата во сопственото дете е најбитна, поготово од најмала возраст кога детето ја добива основата од која се гради понатаму.

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Вечерва на гевгелиската публика им го претставува најактуелното ДУО кои со своите албуми ни ги развеселија деновите во карантин.


SKY HOTEL има потреба од рецепционер/ка келнер/ка и бармен!

 

SKY SPA го проширува својот тим!
Отворени позиции за фризер, педикир и маникир!
За Повеќе информации обратете се на телефонските броеви 

078 225 866

076 434 111

Ако одговорите со „да“ на некои од овие прашања подолу, тогаш Вие треба да си го проверите слухот:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top