Autocosmetics Pro-Car

Autocosmetics Pro-Car

Автокозметика, автолимарија за сите видови возила, поправка и фарбање на хаварисани возила,полирање и корекции.

Автокозметички сервис со долгогодишно искуство и постојана надградба на своите вештини и техники при работата, постојано во тек со најновите технологии во оваа област.

Исправање, пеглање, промена на делови, репарација на пластика, фарбање и полирање со најмодерна технологија и материјали од светските брендови: SIKKENS, PPG, BODY, STANDOX, CHALLINGER, MOBIHEL... и многу други.

За нашиот квалитет сведочат над 30 годишното искуство и премногу задоволни клиенти.

Се што му треба на вашиот автомобил е...PRO-CAR...

Галерија:

 

Фејсбук: Autocosmetics Pro-Car 

Фејсбук: ГАЛЕРИЈА

 Пронајдете ја локацијаτα на Autocosmetics Pro-Car преку Google maps!

 

Адреса:

Стојаково

Контакт:

Моб. 078 218 990

 

Read 4143 times

Last modified on Понеделник, 13/11/2023

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top