Трговија

Бутик ELIT  е место кое опфаќа повеќе категории на женска облека и модни додатоци

Услуги

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Производство

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top