Се издава дуќан во централно подрачје Гевгелија

Се издава дуќан во централно подрачје Гевгелија

Се издава објект во централно градско подрачје на атрактивна локација,

улица Борис Карапузов бр.16А Гевгелија.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 070366665 - Проше.
 

 

 

 

 

Read 858 times

Last modified on Четврток, 18/04/2024

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top