15 ГОДИНИ единствен локален бизнис промотер!

15 ГОДИНИ единствен локален бизнис промотер!

Откријте нов начин за промоција и рекламирање на вашиот бизнис со Gevgelija.BIZ! Нашата платформа ви овозможува сопствена страница каде ќе можете да ja претставите вашата фирма, услуги, галерија со слики, директен контакт и локација со мапа. Вашиот промотивен материјал, новости, промоции и попусти ќе се појавуваат не само на нашата насловна страна, туку и на нашите социјални мрежи - Facebook, Instagram и Twitter.

Осигурете си видливост и привлечете повеќе клиенти преку Gevgelija.BIZ!


Преку Gevgelija.BIZ ќе го зголемите вашиот бизнис како на локално така и на глобално ниво. Добивате многу поголема видливост и посетеност благодарение на нашата платформа, што значи и поголема можност за нови клиенти

Вашиот бренд ќе биде ефективно рекламиран, а преку нашите социјални мрежи, вашите акции и попусти ќе стигнат до поголем број на луѓе. Искусете ја силата на рекламата преку Gevgelija.BIZ и направете го вашиот бизнис неодолив за клиентите!
 

Претплата
Една година €300
Две години  €450
Три години  €600

 

Новости - Промоции
Еднаш месечно Бесплатно
2 - 4 пати месечно €10
4 - 8 пати месечно €20

 

Ценовникот важи до 31 декември 2023 година - резервирајте го вашето место веднаш за подобра видливост и успех во наредната година. 


 

Александар Толов

Клик Веб Студио ДООЕЛ Гевгелија

+389 71 299 204 ;

marketing@gevgelija.biz

Read 6084 times

Last modified on Вторник, 30/01/2024

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top