Бутик ELIT  е место кое опфаќа повеќе категории на женска облека и модни додатоци

F F MEN е бутик наменет исклучително за посилната страна.

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема,

Првата продавница во градот отворена за да ги задоволи потребите на најмалите. 

Најдобрите светски брендови на спортска облека за мажи, жени и

Главното место во градот што ги следи најдобрите машки трендови во светот.

Ексклузивен бутик за машка облека на познати брендови за разумни цени.

Било кој и да прашате ќе се согласи дека најзадолжителниот дел од секоја облека е чевелот.

Ако барате најдобра спортска облека и обувки по најниска цена, тогаш сте на вистинското место.

Недвижнини Gevgelija.biz

Се издава објект во централно градско подрачје на атрактивна локација,

Се продава градежно земјиште со површина од 500м2 на кај Динќут.

Број на парцела 6303.

Цена 50 евра од квадрат.

Можност за продажба на целата парцела од 1000м2.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 071 299204 Александар.

 

 

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top