Производство

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

КОФРИЗ произведува: цевасти грејачи, керамички инфра грејачи,

OФСЕТ И ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Градежништво

Алфа Проект е водечка фирма во градежништвото која речиси три децении дава современ изглед на целокупниот регион.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top