Недвижнини Gevgelija.biz

Се издава објект во централно градско подрачје на атрактивна локација,

Се продава градежно земјиште со површина од 500м2 на кај Динќут.

Број на парцела 6303.

Цена 50 евра од квадрат.

Можност за продажба на целата парцела од 1000м2.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 071 299204 Александар.

 

 

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top