Недвижнини Gevgelija.biz

Се продава градежно земјиште со површина од 500м2 на кај Динќут.

Број на парцела 6303.

Цена 50 евра од квадрат.

Можност за продажба на целата парцела од 1000м2.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 071 299204 Александар.

 

 

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top