Black Friday попусти до неверојатни 70% во RIVER SOFT - Погледнетe го флаерот со производи

Black Friday попусти до неверојатни 70% во RIVER SOFT - Погледнетe го флаерот со производи

Спремајте се добро за гужва, испланирајте што сакате да купите, бидете трпеливи и упорни затоа што ПЕТОК(BLACK FRIDAY) е денот кога вашиот производ ќе можете да го имате со попуст и до 70%.

Флаерот може да го погледнете на следниот линк: riversoft.mk

 

Како да стигнете до Ривер Софт Струмица. Локација.

 

Погледнете ги сите производи на официјaлната веб странана Ривер Софт - www.riversoft.mk

Контакт информации

Струмица: +389(34) 340-019
Ленинова бр.99, 2400 Струмица, МК


Штип: +389(32) 605 605
Сремски Фронт 30, Штип 2000, МК


Кочани: +389(33) 612 605
Стево Теодосиевски 15, Кочани 2300, МК

 Погледнете ги и останатите локации на Ривер Софт на следниот линк.

 

Read 3937 times

Last modified on Петок, 29/11/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top