RIVER SOFT - Попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday

RIVER SOFT - Попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday

Она што е сигруно е дека не очекува попуст до 70% на најголемиот празник за Техника Black Friday.

До пoчетокот на долгоочекуваниот Black Friday следете го Ривер Софт како не би пропуштиле ниеден попуст за купување техника или некој друг корисен уред.

Флаерот со производи кои се на попуст може да го погледнете на следниот линк: riversoft.mk

 

Како да стигнете до Ривер Софт Струмица. Локација.

 

Погледнете ги сите производи на официјанлата веб странана Ривер Софт - www.riversoft.mk

 

Контакт информации

Струмица: +389(34) 340-019
Ленинова бр.99, 2400 Струмица, МК


Штип: +389(32) 605 605
Сремски Фронт 30, Штип 2000, МК


Кочани: +389(33) 612 605
Стево Теодосиевски 15, Кочани 2300, МК

 

Погледнете ги и останатите локации на Ривер Софт на следниот линк.

 

Read 4545 times

Last modified on Петок, 29/11/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top