Дентал Центар Поп-Ристови

Дентал Центар Поп-Ристови

Дентал Центар Поп-Ристови

Веќе 26 години приватниот стоматолошки центар Вита-Дент стои на Ваша услуга, притоа следејќи ги најновите трендови во стоматологијата.

Со цел да ги задоволиме барањата на нашите лојални клиенти се ребрендиравме во Дентален центар Поп-Ристови, нудејќи Ви ги најсофистицираните методи за општа стоматологија, протетика, ортодонција, орална хирургија, импланти и рендген.

На Ваша услуга се специјалистите д-р Стево Поп-Ристов и д-р Роберт Јанев, како и стоматолог д-р Викторија Поп-Ристова.

 

Пронајдете ја локацијата на стоматолошкиот центар Дентал Центар Поп-Ристови преку Google maps!

 

Контакт:

ул. Борис Кидрич 13 Гевгелија

тел: +389 34 212 787

моб: +389 71 212 787

Гр. моб: +30 69 56 027 008

 

е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://dcpopristovi.com/

Фејсбук линк. https://www.facebook.com/dcpopristovi/

 

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top