Стоматологија

Стоматологија

ИДЕНТИМА - Дојран

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top