CREAM Restaurant

CREAM Restaurant

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

исполнето со гастрономски изненадувања. Атмосфера на релаксираност преку ден, додека вечерта ја оживуваат млади таленти и харизматичноста на сопственикот.

Лоциран на патот за ски центар Кожуф.

 

Пронајдете ја нашата локација преку Google maps!

 

 

Αдреса:

Ул. Маршал Тито бр. 192

1480 Гевгелија 

Контакт:

Моб. 077 814 477

Следете нè и контактирајте преку нашата официјална фејсбук страна CREAM Restaurant!

 

 

 

 

Read 6745 times

Last modified on Вторник, 10/11/2020

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top