Експрес - Чисто

Експрес - Чисто

 Eкспрес чисто сервис за:

  • Перење теписи
  • Хемиско чистење на гарнитури, столови, душеци
  • Хемиско чистење автомобили
  • Чистење на хотели, апартмани, ресторани, кафичи и деловни простории
  • Перење на јоргани, кебиња и јамболии

Хигиената, беспрекорната чистота и свежина на инвентарот се важен фактор за врна услуга и совршен квалитет.

Бесплатна достава
Закажете го вашиот термин.
Тимот на Експрес чисто е тука за вас и вашите потреби.

Кликнете ОВДЕ за да ја погледнете ја целата галерија на официјалната фејсбук страна на Експрес Чисто.

 

Пронајдете ја локација на Екстра Чисто преку Google Maps!

 

Контакт:

Моб. 072 628 000
        070 899 636

Фејсбук: Експрес-Чисто

Адреса:

Моински Пат бр.100

1480 Гевгелија

Read 2517 times

Last modified on Петок, 25/10/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top