ЕКИПА во Ресторан CREAM!

ЕКИПА  во Ресторан CREAM!

 20 април, Restaurant Cream ќе биде исполнет со енергија, забава и одлична музика!

ЕКИПА (ПИКСИ, АНТОНИО, ВАНЕ) со своите уметнички изведби ќе ја воздигнат атмосферата претворајќи ја во вистинска екстраваганција на забава и магија!✨

Резервациите се отворени! Обезбедете си место во вечерната забава контактирајќи нè на телефонскиот број 077 814 477.

Не пропуштајте го овој неверојатен настан!✨

 

#ЕКИПА #ЖиваМузика #РесторантCream #Гевгелија #НоќНаЗабави

 

 Локација на Ресторан CREAM

 

Резервирајте 077 814 477
Cream Restaurant - The Art of Taste

 

  Дознајте повеќе за ресторанот CREAM на следниот линк! 

 

Read 4680 times

Last modified on Петок, 19/04/2024

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top