Влечна служба - Шлеп сервис Јанко Гевгелија

Влечна служба - Шлеп сервис Јанко Гевгелија

24 часа професионална помош и услуги на патот во земјава и надвор од неа.

(Србија, Грција, Бугарија, и многу други)

Брза и сигурна интервенција при секаква тешкотија, незгодна ситуација или едноставно кога ве напушта вашето возило заради механички и технички проблеми.

Транспортирање на нови и поволни возила; мотори, автомобили и комбиња, до одредената дестинација.

Секојдневно Ви стои на располагање кога имате потреба нудејќи ви најповолни услови. За секаква непријатност на патот, со влечна служба Јанко Гевгелија одбирате најбрз и најлесен начин за неговото решение.

 

Контакт:

тел.+389 78 320987  ( Јанко )

Следете не и контактирајте преку официјната фејсбук страна Влечна служба - Шлеп сервис Јанко Гевгелија

 

Погледнете ја галеријата на дел од транспортираните возила

 

 

Read 2867 times

Last modified on Петок, 23/08/2019

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top