Time Out - Coffee 2 go

Time Out - Coffee 2 go

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

Единственa take away coffee станица во градот кое веднаш ти нуди голем избор на кафе и топли пијалоци, како и свежо цедени и smoothie сокови. Иновативно и современо место кое постојано го збогатува своето мени.

Пред, за и по работното време, кога тргнувате некаде или сте на поминување, секогаш ве дочекува расположен тим со вашето омилено кафе.

Со Time Out понесете го вкусот на паузата со вас.

 

 

 

Нашата локација! 

 

 

Контакт:

моб.. 077 630 121

Фејсбук. @timecoffee2go

Инстаграм. timeoutcoffe2go

 

Адреса:

ул. Таља Бикова

1480 Гевгелија

 

Read 7895 times

Last modified on Вторник, 14/11/2023

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top