Трговија

Бутик ELIT  е место кое опфаќа повеќе категории на женска облека и модни додатоци

Услуги

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Производство

OФСЕТ И ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Градежништво

Алфа Проект е водечка фирма во градежништвото која речиси три децении дава современ изглед на целокупниот регион.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top