Аква Спорт - Гевгелија

Аква Спорт - Гевгелија

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема,

како и за асистенција и поправка на истата.

Нудиме посебно одбрани светски брендови, од типот на D•A•M, Shimano, Rapala, Milo, Carson, Robinson, Vega, Banax, Sufix, Blue Fox, Dragon, Cormoran, Eagle Eye. Garbolino, Hayabusa, Jaxon, Maros mix, Mivardi, Owner, Relix, Sakura, Shakespeare, Behr и др., со цел да го обезедиме најквалитетното за најповолна цена. 

Со нашата стручност и совети секојдневно излегуваме во пресрет на барањата на клиентот, без разлика дали е експерт или не. Во тек со последните новости и достигнувања во риболовот, постојано работиме за усовршување и доставување на потребното. 

Затоа побрзајте зошто, кој рано, рани - две риби јади.

 


Пронајдете ја нашата локација преку Google maps! 

  

Контакт:

моб.. +389 71 318 144

е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:

ул. Булевар Гевгелија Бр.1

1480 Гевгелија

Следете нè и контактирајте преку нашата официјална Фејсбук страна Aqua Sport Gevgelija!

Read 5887 times

Last modified on Понеделник, 13/05/2024

Go to top