fbpx

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема, како и за асистенција и поправка на истата.

Првата продавница во градот отворена за да ги задоволи потребите на најмалите. 

Најдобрите светски брендови на спортска облека за мажи, жени и деца, достапни во сите големини.

Главното место во градот што ги следи најдобрите машки трендови во светот.

Ексклузивен бутик за машка облека на познати брендови за разумни цени.

Било кој и да прашате ќе се согласи дека најзадолжителниот дел од секоја облека е чевелот.

Ако барате најдобра спортска облека и обувки по најниска цена, тогаш сте на вистинското место.

Екстра Маркет со 3 локации во Гевгелија и 1 локација во с.Негорци, овозможуваат најголем избор на производи со најдобри цени.

Facebook

Go to top