Се продава градежно земјиште во Гевгелија

Се продава градежно земјиште во Гевгелија

Се продава градежно земјиште со површина од 500м2 на кај Динќут.Број на парцела 6303.

Цена 50 евра од квадрат.

Можност за продажба на целата парцела од 1000м2.

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број 071 299204 Александар.

 

 

Read 2619 times

Last modified on Понеделник, 13/05/2024

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top