fbpx

Недвижнини Gevgelija.biz

Се издава деловен простор буквално на 3 минути од центарот на Гевгелија. Се наоѓа на една од најпрометните улици во градот, спроти полициската станица во близина на повеќе угостителски објекти.


Располага со 65 м2 отворен простор на приземје, 2 тоалети и паркинг( ак има). Одлична пристапност и видливост идеални за речиси сите видови на трговско-угостителски дејности од мал и среден размер, претставништва, центри итн.

Локација и контакт:


Адреса: ул. 7 Ноември бр.54

Тел: 071299207 Илија

 

 

Се продава викендичка на одлична локација, населба Смрдлива Вода, Гевгелија.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top