fbpx

Транспорт и шпедиција

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚


Компанијата ЏИЛ Дооел - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година.

International frigo transport низ цела Европа.

Ресторани и кафе барови

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

Стоматологија

Ако одговорите со „да“ на некои од овие прашања подолу, тогаш Вие треба да си го проверите слухот:

Стоматолошка ординација DDENTAL

Д-р. Ангела Мурџева 10 години активност во стоматолошкиот сектор

Ординацијата по општа стоматологија ПЗУ Омега Дент

Дентал Центар Поп-Ристови

Останати услуги

 Eкспрес чисто сервис за:

24 часа професионална помош и услуги на патот во земјава и надвор од неа.

Автокозметика, автолимарија за сите видови возила, поправка и фарбање на хаварисани возила,полирање и корекции.

Fresh Company е креативна компанија основана со цел да им овозможи на приватните и бизнис корисници успешно користење на новите технологии.

ПЗУ Аптека Елена-фарм

Авто школа ПРИМА е првата автошкола во општина Гевгелија и пошироко со традиција од 25 години постоење.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top