fbpx

Производство

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

КОФРИЗ произведува: цевасти грејачи, керамички инфра грејачи,

Facebook

Go to top