ВОЗЕН РЕД НА АВТОБУСКАТА СТАНИЦА ВО ГЕВГЕЛИЈА | 034/611-003

 

Teлефонски броеви на Автобуски Станици:

Скопје 022466313

Гевгелија 034611003

Струмица 034346030

Велес 043211432

Неготино 043361744

Кавадарци 043400111

Прилеп 048425555

Битола 047231420

 

 

 

Social Share:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top