Алфабет Печатница

OФСЕТ И ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ


Плакати, брошури, флаери, канцелариски материјали, книжни рекламни ќесиња, луксузни покани и др.

Дигитално печатење до 600мм на 250г/м2 .

Фотокопирање во колор и црно бело на А3 формат.

 

 

Адреса:

ул. Јосиф Јосифовски бр.37

1480 Гевгелија

 

 

 Тел: 034 214 632

Моб: 071 329 702

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web: www.alfabet.com.mk

More in this category:

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top